tisdag 20 juli 2021

Kommentarer och inspiration

Jag hade förväntat mig lite fler kommentarer på mina senaste inlägg, men alla kanske gör annat då det är sommar och semestertider.

Jag har nog några fler fantasier på ungefär samma ämne, men skulle så klart vara spännande att höra om någon har andra idéer eller erfarenheter. Ni får gärna kommentera på bloggen eller skriva mig ett mail.

Själv sitter jag här i t-shirt och ett par svarta stringtrosor. Är sugen på nån av mina leksaker och ska kolla om inte killen är sugen på att komma och hjälpa mig innan det är dags att sova.

7 kommentarer:

 1. ÄlskR dina inlägg blir alltid kåt skulle vilja se dig i klackar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant. Skor och klackar är inte direkt något jag har med i nån av mina bildserier. Även om jag vet att det är många som gillar det.

   Radera
 2. Jag har följt dig länge men bara kommenterat ibland så jag kan spekulera lite. Det har varit något få poster i typ ett år eller mer bakåt vilket gör att man kollar mindre ofta. Det kom få inlägg i höstas och sen efter nyår kom det fler inlägg. Det kan nog lätt bli att vissa lämnar vid inläggstorka och sen inte kommer tillbaka.

  Du har även haft flera inlägg om cuckold som jag vet kan göra en del läsare ganska obekväma, en del kanske går igång och följer ännu mer noggrant men jag tror helt klart att en del slutat läsa pga det. Partnerbyten kan ju vara spännande för de flesta men då ni har det helt ensidigt misstänker jag att en del manliga läsare lämnar.

  Jag utgår så klart från att det är en majoritet manliga läsare/kommentatorer vilket kanske inte alls stämmer.

  Det är bara mina spontana tankar, jag hoppas du fortsätter skriva precis så ofta som du vill och exakt kring vad du vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra och ärliga iakttagelser. Det kan gå lite i perioder hur mycket jag skriver och sen har ju senaste tiden varit lite annorlunda. Är inte ute bland människor på samma sätt och det kan nog bidra till att variationen och motivationen blir lite lidande.

   Jag har ju sex med killen, men det har jag skrivit om många gånger så jag brukar bara skriva om det när det är något speciellt som hänt.

   Det där med att läsare förvinner samt att blogg inte är lika inne som det var tidigare är också något jag tänkt på. Tycker dock att andra plattformar att nå ut inte känns lika lockande. Jag har i alla fall känslan av att det inte är fullt lika många nya läsare som hittar till bloggen som tidigare. Förslag och tankar kring det mottages gärna (gäller alla läsare).

   Radera
  2. Exakt så, jag skrev exempelvis på ett inlägg du hade om killars "bulor" och hur de syns då du undrade lite kring hur killar upplevt det, jag hade mina upplevelser att dela med mig av från när jag undervisat på universitet (Luleå ;) ) där det är väldigt lätt att se vart framförallt kvinnors blickar landar.

   Så allt beror ju som på hur inlägget är, finns det något att dela med sig av eller bara säga hur tänd man blir av något du skrivit så blir väl utseendet på kommentarer ganska olika.


   Det är ju inte så konstigt att livet händer och att börja pressa fram poster för sakens skull blir väl ingen glad av.

   Sant också om bloggar, de är ju helt klart inte så "inne" nå mer även om just sexbloggar fortfarande hänger kvar något.

   Du har nog redan pekat ut faktorerna, hur kul är det att skriva om vart och vartannat sex du haft med killen när det redan skrivits om femtioelva gånger, säkert inte kul för dig och för läsare kanske lite upprepande.

   Jag vet att du är mån om att fortsätta vara anonym och då är det ju en utmaning om man vill börja dela med sig av mer bilder/GIF. Jag är rätt säker på att det kommer locka fler läsare och kan bli bra tillfällen att återbesöka tidigare poster eller ämnen som du skrivit om.

   Sen det här med cuckolding eller att läsa om tjejer som ligger runt med många killar är liksom ganska överrepresenterat gällande sexbloggar. Som jag skrev ovan så kan det tilltala en grupp läsare väldigt mycket men jag misstänker att det får fler läsare (killar åtminstone) att välja att lämna. Dels om cuckolding ger avsmak men även att "tjej som ligger med många, några eller bara andra killar" lätt blir upprepande då det finns så himla många som skriver om det.

   Jag hoppas andra fyller på med förslag på vad som kan skrivas om då jag förstår att mitt förslag om mer exponering av dig och pojkvän kanske inte är aktuellt.

   Radera
 3. Älskar stringtrosa;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett laddat plagg. Velat se mer bilder på mig i stringtrosor eller kanske rent av hålla ett par av mina stringtrosor i handen?

   Radera